Wanneer u verlegen zit om gemotiveerd personeel voor de industrie of tuinbouw, kunnen wij deze op korte termijn leveren. We luisteren intensief naar de wensen van u als klant en koppelen daar de juiste persoon aan. Een medewerk(st)er die zich werkelijk thuis voelt in uw bedrijf omdat het werk leuk is maar ook het contact met collega's en leidinggevende is dubbele winst.

Volga-Volga maakt gebruikt van professionele netwerken in de nieuwe EU landen welke zorgvuldig uw juiste kandidaat voorselecteren. De selectie van Volga-Volga gaat veel verder dan een doorsnee uitzendbureau. Via een optimaal screenen matchen we de juiste persoon voor de meest geschikte werkplek. De slagingskans voor langdurig succesvol inhuren is daardoor groot. We maken uitsluitend gebruik van kandidaten die minimaal de Duitse en/ of Engelse taal beheersen. Dit zorgt ervoor dat de communicatie vloeiend kan verlopen bij onduidelijkheden.

Uniek is de mogelijkheid voor onze werknemers om de Nederlandse taal te leren in ons intern opleidingsinstituut. Niets is beter dan de Nederlandse taal te beheersen zodat er nog meer deuren opengaan voor de werknemer. En de kans om zich werkelijk thuis te voelen significant vergroot wordt.

Zaken als verzekering, transport en huisvesting zijn ook speerpunten voor onze onderneming.
De huisvesting vindt plaats in woningen welke vooraf uitvoerig beoordeeld zijn en voldoen aan de eisen die gangbaar zijn in ons land. Wij leveren gegarandeerd gemotiveerd vakkundig personeel
dat vloeiend in uw bedrijf kan integreren.

Zekerheid op belastinggebied krijgt u d.m.v. een uittreksel goed betaalgedrag van de Belastingdienst en een gedeeltelijk betaling van uw factuur op onze G-rekening.

Bel snel of vul het contactformulier in zodat we op zeer korte termijn onze mogelijkheden en bijzonder scherpe prijzen aan u persoonlijk voor kunnen leggen.